Kamers

De drie kamers hebben een eigen ingang, er is een koffiecorner met een senseo koffiezetter,waterkoker, tv digitenne/ KPN en een koelkast. Er is een badkamer met een douche, wastafel en toilet.

De woonkamers zijn ingericht in een romantische landelijke franse stijl en hebben een balkenplafond. Er staan twee comfortabele stoelen, een tafel en een sidetable.

De slaapkamers bevinden zich op de begane grond.  Voor bed- en badlinnen wordt gezorgd.

’s Ochtends wordt er een mand met ontbijt gebracht met natuurlijk een stukje fryske sûkerbôle, waldkornbroodje, croissant, gildekornbrood, witpuntje, sinaasappelsap, gekookt ei, boter, vleeswaren, kaas & zoet. Bij mooi weer kunt u het ontbijt op het terras nuttigen.

De prijs voor een overnachting in onze Bed & Breakfast is € 37,50 per persoon per nacht (inclusief ontbijt en toeristenbelasting). De toeslag voor een 1 persoons bezetting is € 7,50. Betaling bij aankomst.

Aankomst tussen 17:00 uur en 19:00 uur, vertrek voor 10.30 uur.

Reserveren

Wilt u reserveren of bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Na verzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch reserveren.

Reserveer


Impressie B&B Volonté